Neočekivana priznanja

Meghan i Harry iznijeli šokantne tvrdnje u najiščekivanijem intervjuu: Progovorili o rasizmu, suicidalnim mislima, suzama zbog Kate Middleton!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry su u intervjuu s Oprom Winfrey otkrili šokantne detalje odnosa s kraljevskom obitelji i života na dvoru.

Jedan od najiščekivanijih intervjua u posljednjih nekoliko godina, onaj s princem Harryjem i Meghan Markle koji su snimili sa slavnom voditeljicom Oprah Winfrey konačno je emitiran, a desecima milijunima gledatelja diljem svijeta otkrivene su neke dosada nepoznate i šokantne činjenice.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Meghan je tako u prvom dijelu razgovora s Oprom na rubu suza ispričala kako je imala sucidalne misli kada je bila trudna s prvim djetetom, sinom Archiejem i da je Harryju rekla kako više ne želi živjeti.

Par je otkrio i da sada čekaju djevojčicu koja na svijet treba stići na ljeto, da su prekinuli sve odnose s Harryjevim ocem princom Charlesom te su britansku kraljevsku obitelj otvoreno optužili za rasizam. Točnije, Harry je izjavio kako je Charles prestao odgovarati na njegove pozive nakon što su se on i Meghan službeno odrekli svojih kraljevskih titula te da je došlo i do raskola odnosa s njegovim bratom Williamom, dok je Meghan potvrdila da je jedan od članova obitelji bio zabrinut da će Archiejeva koža biti pretamna kada se bude rodio, no nije ga imenovala.

Ono najšokantnije priznanje, da je razmišljala o oduzimanju vlastita života, Meghan je opisala pred cijelim svijetom i priznala da se to dogodilo u siječnju 2019. godine kada je bila u petom mjesecu trudnoće. Dodala je i kako je potražila pomoć u Odjelu za ljudske resurse u Palači, ali nije ju dobila jer nije bila jedna od službenih zaposlenica.

U dvosatnom intervjuu Meghan i Harry su priznali kako su s planiranjem Megxita počeli već šest mjeseci nakon vjenčanja 2018. godine, a ona je život u Palači usporedila sa "zaključavanjem" svijeta zbog pandemije koronavirusa jer joj je bio zabranjen i običan odlazak na ručak s prijateljima.

Kaže kako je vjerovala da će za sve biti bolje ako njezin život završi.

"Znala sam da ću to učiniti ako se nekome ne povjerim. Jednostavno više nisam željela živjeti, to je bila vrlo jasna i konstantna misao. Znala sam i da moram negdje potražiti pomoć jer se nikada prije tako nisam osjećala. No rečeno mi je da ju ne mogu dobiti jer to neće biti dobro za instituciju.

Prisjetila se i noći kada je morala otići na jednu od dobrotvornih akcija u Royal Albert Hallu te da ju te fotografije i dalje proganjaju, a rekla je da je kasnije kontaktirala jednu od najboljih prijateljica pokojne princeze Diane jer od nikoga nije dobila podršku.

Princ je također objasnio da ga je početkom 2020. godine obitelj prestala financirati i da su zato morali potpisati milijunske ugovore s Netflixom i Spotyfyjem jer se dotad morao osloniti na trošenje nasljedstva od pokojne majke.

Tvrdi i da se osjećao zarobljeno sve dok nije upoznao Meghan koja ga je spasila.

"Moj otac i brat su također zarobljeni i ne mogu otići. Majka bi sada bila ljuta što sam morao napustiti obitelj, ali predosjetila bi da se to sprema. Sve što bi ikada željela je to da smo mi sretni", izjavio je Harry.

Dodao je i kako je s ocem tek počeo ponovno razgovarati nakon što je otišao iz Velike Britanije, ali da moraju još puno raditi na svom odnosu.

"Osjećao sam se kao da me iznevjerio, jer prolazio je kroz sličnu situaciju kao i ja. Zna kakva je to bol, a Archie je njegov unuk. Uvijek ću ga voljeti, ali nanio mi je puno boli. No poboljšanje tog odnosa ostat će mi prioritet"

U ništa boljim odnosima nije ni s bratom princem Williamom, iako mu je jako stalo do njega.

"Volim Williama svim svojim bićem. On je moj brat i zajedno smo prošli kroz pakao i to nam je zajedničko iskustvo. Ali mi smo na različitim putevima. Moja me obitelj doslovno financijski isključila, a Meghan su sugerirali da se bavi glumom jer nije bilo dovoljno novaca za nju. I prije nego što smo se vjenčali, postojali su znakovi da će ovo biti teško", izjavio je Harry.

Meghan je pak opisala odnos nje i Wiliamove supruge Kate Middleton, za koju tvrdi da ju je rasplakala prije udaje za Harryja, ali da joj je sve oprostila i da su izgladile nesuglasice uz buket cvijeća koji joj je poklonila. Britanski su mediji naime, pisali da je Meghan bila ta koja je rasplakala Kate, no ona je sada to negirala.

"Ne, ne. Dogodilo se obrnuto. I to ne kažem kako bih nekoga omalovažala jer tjedan prije vjenčanja bio je zaista naporan. Ona je zbog nečega bila uznemirana, ali ispričala se kasnije zbog svega. Problem je nastao oko haljina za djevojčice koje su me pratile na vjenčanju, to me rasplako i zaista me povrijedila. No, donijela mi je cvijeće i poruku s isprikom. Učinila je ono što bih ja učinila da znam da sam nekoga povijedila, samo da preuzmem odgovornost za to. To zapravo i nije bio sukob i mislim da nije fer zbog nje ulaziti u detalje toga jer se ispričala", zaključila je.

Kaže da je u kraljevsku obitelj ušla vrlo naivno te da nije istraživala detalje o njezinim članovima niti o svom tada budućem suprugu.

"Krenula sam u to sve jako naivno, nisam puno znala o kraljevskoj obitelji. To nije bilo nešto o čemu smo kod kuće razgovarali ili nešto što smo pratili. Nisam u potpunosti razumjela, kakav je to posao i što to točno znači. Mislim da ljudi u Americi to sve zamišljaju više kao bajku jer lako je imati takvu sliku koja je daleko od stvarnosti. I to je ono što je zaista nezgodno jer su se tijekom posljednjih nekoliko godina, ta početna percepcija i stvarnost toliko razlikovale da to nikako ne mogu ni objasniti ljudima", izjavila je Meghan.

Ovaj intervju smatra se najvažnijim i najvećim kojeg je dao netko iz kraljevske obitelji, otkako je Harryjeva majka razgovorala s BBC-jevim Martinom Bashirom 1995. godine, u kojem je priznala da je varala princa Charlesa što je u svijetu odjeknulo poput bombe.

Harry i Meghan inzistiraju na tome da je to bio njihov posljednji istup što se tiče odnosa s britanskom kraljevskom obitelji i da su morali reći svoje mišljenje, ali sada žele krenuti dalje.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene