svaka čast!

Meghan i Harry napravili novu divnu gestu u ime svog sina, vijest o tome brzo se proširila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry kupili su 200 kapa od socijalnog poduzeća Make Give Live na Novom Zelandu, koje je to objavilo na Instagramu, a ovo nije prva njihova suradnja.

Meghan Markle (39) i princ Harry (36) učinili su još jedan hvalevrijedan potez i pokazali koliko su posvećeni svom humanitarnom radu. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, supružnici su u ime svog sina Archieja i u čast njegova drugog rođendana kupili 200 pletenih kapa od socijalnog poduzeća Make Give Live koje pomaže obiteljima u potrebi. Organizacija je otkrila divan potez Meghan i Harryja na svom profilu na Instagramu. 

"Hvala Harryju i Meghan, vojvodi i vojvotkinji od Sussexa i, naravno, Archieju za velikodušnu donaciju ovih 200 kapa svojim prijateljima na drugoj strani svijeta na Novom Zelandu. Organizacija I Got Your Back Pack jako je zahvalna na njima i bit će poslani u paketima izbjeglicama diljem Novog Zelanda da im ugriju glave i srca. Sretan rođendan, Archie", napisali su. 

Mnogi su u komentarima pohvalili tu gestu slavnih supružnika i istaknuli da su divni. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Make Give Live (@makegivelive)

Kako organizacija radi na principu kupi jedan, dobiješ dva, to znači da će 400 ljudi dobiti kape za sljedeću zimu. To nije prvi put da su Meghan i Harry surađivali s tim poduzećem.

Par je prošlog Božića kupio 100 kapa i princ je pozirao sa sinom Archiejem, koji je nosio jednu na glavu. Osnivačica poduzeća Make Give Live Claire Conza tada je otkrila da je taj potez rezultirao tisućama narudžbi iz cijelog svijeta. Naime, par je objavio fotografiju princa Harryja i sina Archieja na svom nekadašnjem profilu Sussex Royal na Instagramu. 

Inače, supružnici su ranije povodom Archiejeva rođendana objavili njegovu sliku na internetskoj stranici svoje fondacije Archewell, a na njoj Archie stoji na travnjaku, okrenut je leđima i u rukama drži uzicu s nekoliko velikih balona u obliku srca i zvijezda.

Par je taj posebni dan iskoristio kao priliku da potakne na donaciju novca za cjepivo protiv koronavirusa za ljude u siromašnijim, nerazvijenijim zemljama, 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene