kratki pozdravi

Na posljednjoj kraljevskoj dužnosti prvi put nakon dugo vremena sreli prinčevog brata, evo kakva je bila reakcija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ponedjeljak su bivša glumica i britanski princ skupa s ostatkom obitelji bili u Westminster Abbeyju na obilježavanju dana Commonwealtha.

Meghan Markle se prije nekoliko dana vratila u Veliku Britaniju kako bi podržala supruga princa Harryja u posljednjim dužnostima kao punopravnog člana kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

U ponedjeljak su bivša glumica i britanski princ skupa s ostatkom obitelji bili u Westminster Abbeyju na obilježavanju dana Commonwealtha, a to je posljednji put da su se u javnosti pojavili kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Tu titulu više neće smjeti koristiti nakon 1. travnja ove godine. 

Meghan i Harry u katedralu su ušetali prije Williama i Kate, koji su posljednjih nekoliko dana bili u službenom posjetu Irskoj, za koji su mnogi komentirali da je bio namjeran kako bi izbjegli prinčevog brata koji se odlučio preseliti u Kanadu. Mediji već tjednima nagađaju kako je neraskidiva veza braće poljuljana otkad je u Harryjev život ušla Meghan.

"Hej...", rekli su kratko Meghan i Harry princu Williamu i Kate Middleton te su se nasmiješili. Meghan je jednako raspoloženo pozdravila i princa Charlesa te ostale članove kraljevske obitelji, piše Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This afternoon, The Duke and Duchess of Sussex attended the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey on Commonwealth Day, alongside Her Majesty The Queen and Members of The Royal Family. The Commonwealth is a global network of 54 countries, working in collaboration towards shared economic, environmental, social and democratic goals, and the Service today seeks to highlight the vast community which spans every geographical region, religion and culture, embracing diversity amongst its population of 2.4 billion people, of which 60 percent are under 30 years old. As President and Vice-President of the @Queens_Commonwealth_Trust, The Duke and Duchess of Sussex have been passionate advocates of the Commonwealth having spent many years working closely with the next generation of Commonwealth leaders. The theme of the Commonwealth for 2020 is ‘Delivering A Common Future: Connecting, Innovating, Transforming', placing emphasis on youth, the environment, trade, governance, and ICT (Information and Communications Technology) and innovation. From working to protect the earth's natural resources and preserving the planet for generations to come, to championing fair trade and empowering the youth of today to transform the communities of tomorrow, the Service celebrates the Commonwealth's continued commitment to delivering a peaceful, prosperous and more sustainable future for all. Photo © PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Otkad se ponovno pojavila u Londonu, Meghan je u javnosti sjajno raspoložena, a ne skida osmijeh s lica. U ponedjeljak je odradila posljednju kraljevsku dužnost sa svojim suprugom prije nego što krenu u samostalne avanture u Sjevernoj Americi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija Neda Parmać +0 Neda Parmać (FOTO: Instagram) Celebrity Reakcije na Nedinu preobrazbu u Terezu Kesoviju se ne stišavaju, izvedbu nam je komentirala i sama glazbenica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene