Obavijen velom tajne

Meghan i sin Archie borave u dvorcu kojeg je jednom prilikom iznajmio ruski milijarder

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle, princ Harry i njihov sin Archie posljednjih su šest tjedana proveli na imanju kojeg je jednom prilikom iznajmio ruski milijarder Yuri Milner.

Za vrijeme trajanja jedne od najvećih kriza u britanskoj kraljevskoj obitelji i sastanka princa Harryja s kraljicom Elizabetom te prinčevima Charlesom i Williamom, vojvotkinja Meghan Markle vratila se u Kanadu k sinu Archieju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Točnije, Meghan se vratila na isto mjesto na kojem su ona i Harry s njezinom majkom i sinom Archiejem proveli posljednjih šest tjedana, a riječ je o dvorcu za kojeg se tvrdilo da je u vlasništvu ruskog milijunaša Yurija Milnera. Milner je dvorac iznajmio prije pet godina, no iako se govorilo da je u njegovom vlasništvu, on je to kasnije opovrgnuo.

Milner je inače izraelsko-ruski poduzetnik, internetski guru i fizičar koji je poznat i kao jedan od najutjecajnijih ruskih tehnoloških investitora. Jedan je od osnivača i bivši predsjednik kompanije Mial.ruGroup i osnivač kompanije DST Global preko koje investira svoja sredstva u druge kompanije poput Facebooka, Zinge, Twittera, Alibabe, Airbnb i mnogih drugih poznatih i jednako uspješnih.

Dobar je prijatelj s osnivačem Facebooka Markom Zuckerbergom, a 2011. godine našao se na Forbesovoj listi milijardera.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Celebrity Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene