Ništa joj nije teško

Sve je u redu dok ima svoju suprugu: Meghan Harryju pridržavala kišobran tijekom govora

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle trenutačno su na svojoj prvoj službenoj turneji u sklopu koje su prvo posjetili Australiju.

Kraljevski par trenutno je na australskoj turneji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Nakon što je britanski dvor potvrdio da princ Harry i Meghan Markle očekuju prinovu koja stiže na proljeće 2019. godine, kraljevski duo uputio se u daleku Australiju na svoju prvu službenu turneju, točnije u grad Dubbo, koji su posljednji posjetili.

Tamo je Harry jučer održao jedan od govora na otvorenom, a kiša nije imala previše milosti. Nakon što mu je gradonačelnik ponudio kišobran, princ se nasmijao i rekao: "Sve je u redu, imam svoju suprugu."

I doista, dok je držao govor, kao i uvijek elegantna Meghan brižno mu je pridržavala kišobran kako ne bi pokisnuo. I dok dio javnosti obožava vojvotkinju te smatra da par doista ne može biti slađi, drugi smatraju da je Meghan sada samo postala britanska "glumica" te da je ovo sve igra koju je pomno isplanirala od samog početka zbog lagodnog života.

S tim povezuju i činjenicu da redovito krši kraljevska pravila pa je tako nedavno sama zatvorila vrata automobila, često sa suprugom izmjenjuje nježnosti u javnosti, a jednom je prilikom nosila i haljinu koja joj je otkrila koljena, iako je sve to strogo zabranjeno.

Kako god bilo, činjenica je da cijeli svijet bruji o njoj otkad je postala Harryjeva supruga, a sve što dotakne ili odjene pretvara u zlato. Mnogi joj već sada predviđaju veću popularnost nego što ju je imala pokojna princeza Diana, Harryjeva majka, iako je nju obožavala čitava britanska javnost te nikada nije prežalila njezinu tragičnu smrt.

Može li Meghan nadmašiti Dianu kojoj često odaje počast detaljima na odjeći i nakitom, ostaje nam pričekati pa vidjeti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene