I prozirno i kratko

Prvi put se pojavila s novim dečkom, ali haljina ispod koje nije nosila baš ništa zasjenila je njihov važni trenutak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Thee Stallion doslovno je zablistala u zlatnoj haljini ispod koje nije nosila baš ništa.

Američka pjevačica i reperica Megan Thee Stallion pobrinula se da njezino pojavljivanje na dodjeli nagrada iHeartRadio Music, ostane mnogima u pamćenju i da se još danima priča o odvažnoj kreaciji koju je odjenula.

Dobro raspoložena 26-godišnja Teksašanka na crvenom se tepihu pojavila u ultrakratkoj haljini, čija je jedna strana bila sasvim prozirna pa kada se okrenula, bilo je posve jasno da ispod nje ne nosi ama baš ništa, čak ni gaćice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

U takvom je izdanju uspjela očarati mnoge, pa i svog dečka, repera Pardisona Fontainea s kojim je u vezi od veljače ove godine. Par je razmjenjivao nježnosti pred fotografima, a on nije skrivao koliko je ponosan na svoju uspješnu djevojku. To je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon što su na društvenim mrežama potvrdili vijest da su zajedno.

Megan je bila nominirana u čak osam kategorija, a kući je otišla s nagradom za najbolju glazbenu suradnju za singl "Savage".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene