Objavljen i video

Evo tko je muškarac zbog kojeg je ova ljepotica ostavila poznatog muža nakon 16 godina, kemija među njima je očita

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox rastaje se od Briana Austina Greena, a slavna glumica već je zvijezda spota svog novog dečka, Machine Gun Kellyja.

Megan Fox (34) ostavila je supruga Briana Austina Greena (47), a nakon što je par objavio da se rastaje nakon desetljeća braka, lijepa glumica u novoj je vezi.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Sada ljubi repera Machine Gun Kellyja, a ujedno je i zvijezda njegova novog spota za pjesmu "Bloody Valentine". Sa svojim novim dečkom u videu se valja po krevetu i polugola šeta po kući, a sve su glasniji navodi da se par viđa već neko vrijeme. "Počeli su se sve više družiti zbog svojih rasporeda i zajedničkih snimanja. Prvo su bili prijatelji, a onda se njihov odnos razvio u ljubav. Megan misli da je Machine Gun Kelly super tip i između njih se razvio romantični odnos", ispričao je izvor blizak paru.

Glumica i reper viđeni su skupa 15. svibnja na spoju, a paparazzi su ih fotografirali u automobilu. Samo tri dana kasnije njezin muž Brian potvrdio je da se razvode.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene