predstava za javnost

Strastveno ga ljubila, a nije se još ni razvela: Gura pod nos vezu mužu viđenom s mlađahnom plavušom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox i Brian Austin Green prošlog mjeseca su potvrdili razvod nakon 10 godina braka.

Megan Fox (34) i njen još uvijek muž Brian Austin Green (46) kao da se natječu tko će privući više pozornosti sa svojom novom vezom. 

Pogledaj i ovo showbuzz Neobičan par I dok se svi čude kako su njih dvoje završili skupa, oni se već mjesecima ne odvajaju jedno od drugoga

Nakon što je prošlog vikenda Brian viđen sa 21 godinu mlađom starletom Courtney Stodden, Megan je odlučila prvi put u javnosti izmjenjivati nježnosti s reperom Machine Gun Kellyjem (30). Par je bio u kafiću u četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu, a izašli su držeći se za ruke. 

Potom su se u reperovom autu strastveno poljubili što je privuklo pažnju prolaznika jer su sjedili u kabrioletu. To je bilo neobično s obzirom da su se još prije mjesec dana skrivali u Kellyjevom drugom automobilu sa zatamnjenim staklima. Fotografije možete pogledati ovdje.

Kako pišu strani mediji, čini se da su Megan i Brian svoje nove ljubavi odlučili jedno drugome gurati pod nos. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloody Valentine 💝 video out now @machinegunkelly

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

No dok Green s Courtney poštuje pravila da se moraju nositi zaštitne maske za lice, Fox s Kellyjem to ignorira kao i pravila o distanci. Inače, Brian je potvrdio razvod tek nakon što je njegova supruga viđena s Kellyjem, ali i nakon toga je tvrdio da je on samo njezin prijatelj. 

Prema pisanju američkih medija, glumica je muža iznenadila svojom vezom jer nikada nisu definitivno proglasili kraj. Naljutio se zbog toga i to utječe na njihov odgoj tri sina. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Celebrity Vida iznenadio suprugu skupocjenim poklonom za 3. godišnjicu braka: "Moj suprug je jednostavno najbolji"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene