ni godinu dana nakon razvoda

Prstenom s velikim dijamantom potaknula glasine o zarukama s reperom zbog kojeg je ostavila supruga nakon 10 godina braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox je snimljena u New Yorku u društvu novog dečka Machine Gun Kellyja s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

Otkako se razvela od Briana Austina Greena (47), Meghan Fox (34) se ne odvaja od svojeg novog dečka Machine Gun Kellyja (30).

Pogledaj i ovo showbuzz Baš poseban muškarac Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura

Glumica i reper snimljeni su ovog tjedna tijekom šetnje New Yorkom, a posebnu je pažnju privukao jedan detalj zbog kojeg se sumnja da su vezu podigli na novu razinu.

Na fotkama koje je objavio Daily Mail vidi se prsten s golemim dijamantom na Meganinoj lijevoj ruci koji je potaknuo glasine o njihovim zarukama nakon nepunih godinu dana veze.

Glumica i reper prvi put su uhvaćeni zajedno u svibnju 2020. godine, a samo tri dana kasnije Brian je potvrdio je da se razvode.

Šuška se da je upravo Meghanino tadašnje intenzivno prijateljstvo s Machine Gun Kellyjem bilo kobno za njihov brak, a ulaskom u vezu s njim nedugo nakon razvoda glumica je praktički potvrdila te glasine.

No iako je priznao da mu je Megan slomila srce odlukom o razvodu, zvijezda serije "Beverly Hills 90210" brzo je našla utjehu u zagrljaju 12 godina mlađe atraktivne plesačice Sharne Burgess koja je početkom ovog mjeseca potvrdila njihovu vezu i na Instagramu.

Brian i Megan zajedno su proveli 16 godina, aprohodali su kada je njoj bilo samo 18. U braku su proveli desetljeće te zajedno imaju troje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene