Nezgodan trenutak ili?

Dok se raspravlja je li ovo što ima na sebi uopće haljina, neki su na ovoj fotki primijetili nešto sasvim drugo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox bila je jedna od glavnih zvijezda crvenog tepiha Billboard Music Awardsa, a ona i njezin dečko Machine Gun Kelly nisu mogli odoljeti izmjenjivanju strasti čak ni dok su pozirali fotografima.

Holivudska glumica i zvijezda filma "Transformeri" Megan Fox bila je jedna od najzapaženijih zvijezda koje su se pojavile na ovogodišnjoj dodjeli nagradi Billboard Music, i to zahvaljujući onome što je imala, odnosno nije imala na sebi.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Naime, 35-godišnja Megan za tu je prigodu odabrala haljinu poprilično neobičnog kroja, čije su joj trakice jedva prekrile strateška mjesta, a i bujne grudi jedva zadržale na mjestu. No dok jedni raspravljaju može li se njezina kreacija uopće nazvati haljinom, drugi su primijetili da glumica nije mogla odoljeti nečemu. Naime, uhvaćena je kako dodiruje svog novog dečka Machinea Guna Kellyja ni više ni manje nego po međunožju.

Par je tako svojim golišavim pojavama, ali i ponašanjem na crvenom tepihu izazvao najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa pred kojima su pozirali, a nisu se ustručavali ni od strastvenih poljubaca.

Megan i Kelly u vezi su posljednjih godinu dana, a ranije ovog mjeseca njima blizak izvor za Entertainment Tonight izjavio je kako bi se ona voljela udati za njega. Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Celebrity I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene