Solo izlazak

Bujni dekolte stvarao joj je probleme, pa ga je skrivala rukama, a nevolje joj je priredio i novi kontroverzni dečko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox snimljena je u izlasku bez Machinea Guna Kellyja, koji je prije nekoliko dana snimljen kako se iskrada iz noćnog kluba s misterizonom djevojkom za koju se ispostavilo da je njegova asistentica.

Samo dva dana nakon što je njezin novi dečko Machine Gun Kelly uhvaćen kako se iskrada iz noćnog kluba sa svojom asistenticom Olivijom Stone i nakon što su krenule glasine da ju već vara, glumica Megan Fox snimljena je u solo izlasku dok se zaputila u jedan od poznatih restorana u zapadnom Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

34-godišnja Megan pritom je imala malih problema s bujnim dekolteom u crnoj bluzi koju je nosila, pa je u jednom trenutku morala grudi pridržavati i rukama kako fotografima ne bi pokazala više no što bi htjela. Iako je tada imala ozbiljan izraz lice i nije djelovala dobro raspoloženo nakon što su u javnosti objavljene Machinove i Olivijene fotke, glumica i reper snimljeni su dan kasnije na zajedničkom ručku u Malibuu.

Njihova veza od samog početka djeluje jako ozbiljno pa je reperovo ponašanje neko iznenadilo, ali njima bliski izvori tvrde kako je par spreman podići vezu na višu razinu.

"Planiraju se zaručiti i vjenčati nakon što bude finaliziran njezin razvod od Briana Austin Greena. Jako su zaljubljeni, imaju snažnu i intenzivnu vezu", izjavio je anonimni izvor prije tjedan dana za magazin E!.

Megan i Brian razišli su se u studenom prošle godine, kada je ona i službeno podnijela zahtjev za razvodom. Machinea je upoznala na snimanju jednog glazbenog spota i od tada se odvajaju u rijetkim trenucima, barem je dosad bilo tako.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene