riskantno izdanje!

Tijesna haljina jedva je obuzdala njezine grudi, oprezno je koračala zbog hrabrog modnog dodatka koji je odabrala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox pojavila se u izazovnom izdanju u emisiji Jimmyja Kimmela u kojoj se raspričala o zanimljivom putovanju s dečkom Machineom Gunom Kellyjem.

Glumica Megan Fox (35) često se nalazi na listama najseksi žena na svijetu i svojedobno su je nazivali novom Angelinom Jolie, a svaki njezin izlazak u javnost itekako je popraćen.

Megan je snimljena nakon gostovanja u emisiji komičara Jimmyja Kimmela u izdanju u kojem je mamila uzdahe. Crnokosa ljepotica utegnula se u jako usku sivu haljinu koja je jedva obuzdala njezine bujne grudi. 

Fox ju je uskladila sa srebrnim štiklama tankih potpeticama u kojima je jedva hodala. Zbog toga je oprezno i sporo koračala, a činilo se da su joj sandale premale jer su joj izvirivali prsti. Megan je rukom paparazzima pokazivala da je sve dobro, no ne zna se je li mislila na gostovanje kod Kimmela ili na svoj hod koji je jedva svladavala. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) +1 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako to izgleda kada jednu od najseksi glumica dečko mora nositi kući, inače je on taj koji se neprimjereno ponaša u javnosti

Svojom odjevnom kombinacijom pohvalila se i na Instagramu te oduševila obožavatelje. "Ti si doslovno savršena", "Tako sam zaljubljen u tebe", "Bog je žena", "Stvarno si božica", neki su od komplimenata pratitelja na njezine fotografije koje je lajkalo više od dva milijuna ljudi. 

Inače, glumica je u svibnju prošle godine prvi put uhvaćena s novim dečkom, reperom Machineom Gunom Kellyjem (31). Svog dragog spomenula je i u emisiji te se raspričala o njihovu nedavnom putovanju u Kostariku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Fox je otkrila da su pili čaj koji je dio duhovne medicine i uzrokuje halucinacije. Pojasnila je i da je dio njihova neobičnog putovanja bilo povraćanje, čime su produbili svoju vezu i još se više povezali međusobno te zaboravili na taštinu. 

Megan iza sebe ima turbulentni brak s Brianom Austinom Greenom, s kojim prolazi brakorazvodnu parnicu. Glumac je potvrdio da se razvode u svibnju 2020. nakon što je Fox viđena u javnosti s Machineom. 

Par je bio u braku od 2010. i ima troje djece. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalija Prica Celebrity Natalija Prica s osmijehom od uha do uha pratila događaj na kojem je i sama bila zvijezda prije punih deset godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene