Seksi Megan

Samo su joj dvije špagice jedva držale grudi, no ništa čudno nakon što je osvanula gola na naslovnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox snimila je fotografije za jedan modni brend na kojima pršti od seksepila.

Američka glumica Megan Fox nikada se nije ustručavala od poziranja u seksepilnim izdanjima, a ništa drugačije nije bilo ni za potrebe snimanja nove kampanje modnog brenda BooHoo.

Pogledaj i ovo Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 promjene su vidljive! Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

35-godišnja Megan je osvanula u seksi izrezanoj haljini u kojoj se njezin dekolte našao u prvom planu, što je, naravno, raspametilo njezine brojne fanove.

Megan i njezin dečko Machine Gun Kelly proteklih nekoliko mjeseci ne prestaju puniti medijske stupce svojim javnim potezima i ponašanjem, a par o kojem nitko ne prestaje pričati nedavno se odlučio na novi iznenađujući potez.

Naime, glumica i glazbenik pozirali su zajedno za naslovnicu britanskog izdanja časopisa GQ, za koji su dali i intervju, a najviše se istaknula upravo 35-godišnja Megan, koja je pozirala u potpunosti gola.

Tijekom intervjua progovorili su o svojoj velikoj ljubavi i objasnili kako vjeruju da je njihov susret na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" bio sudbinski i da se dogodio u pravo vrijeme.

"Dogodila se ta čudna stvar. Nismo se vidjeli nikada prije i ne sjećam se njegove face. Sjećam se samo visokog, plavog stvorenja, poput duha koji je nestao. Mislim da nam je bilo suđeno da se do tog trenutka ne vidimo, samo su se naše duše upoznale", opisala je Megan njihov prvi susret.

U to je vrijeme još bila u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom, s kojim ima troje djece, dok Machine iz prijašnje veze ima jednu kćer.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +0 Franka Batelić - Čorluka - 10 Celebrity Mjesecima nije bilo zajedničkih objava, ali Franka je sad podijelila zanimljiv video s Ćorlukom, a društvo im je pravio naš poznati par

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene