Objavili i video

Nitko ih nije mogao ni spojiti na prvu, a sad su pale zaruke nakon kojih je uslijedio bizaran trenutak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox se nakon godinu i pol dana veze zaručila za Machinea Guna Kellyja.

Glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly već neko vrijeme slove kao jedan od najčudnijih parova današnjice, a sada su sve iznenadili viješću o zarukama koju su podijelili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

35-godišnja Megan objavila je video u kojem je njezin 31-godišnji partner kleknuo pred nju s dijamantnim prstenom, a otkrila je i bizaran detalj, točnije da su nakon prosidbe pili krv jedno drugoga.

U srpnju 2020. sjedili smo ispod ovog drveta, tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju. Nesvjesni posla i odricanja koje bi naš odnos zahtijevao, ali opijeni ljubavlju. Godinu i pol dana kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikad mogala zamisliti, zamolio me da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovoga, i kao u svakom životu koji će slijediti, rekla sam mu da. I onda smo popili krv jedno drugoga", otkrila je Megan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Megan je prije nekoliko mjeseci progovorila o njihovu susretu na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" koji je bio sudbinski i za koji smatra da se dogodio u pravo vrijeme.

"Dogodila se ta čudna stvar. Nismo se vidjeli nikada prije i ne sjećam se njegove face. Sjećam se samo visokog, plavog stvorenja, poput duha koji je nestao. Mislim da nam je bilo suđeno da se do tog trenutka ne vidimo, samo su se naše duše upoznale", opisala je Megan njihov prvi susret.

U to je vrijeme još bila u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom, s kojim ima troje djece, dok Machine iz prijašnje veze ima jednu kćer.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene