par o kojem svi bruje

Nakon bizarnih zaruka pokazala prsten iza kojeg se krije lijepa priča, njezin zločesti dečko u duši je očito pravi romantik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox ponosno je pokazala prsten za koji je njezin zaručnik Machine Gun Kelly ispričao da predstavlja njih dvoje.

Glumica Megan Fox pokazala je u petak u Milanu zaručnički prsten dok je zaljubljeno pred fotografe prošetala s dečkom Machine Gun Kellyjem. 35-godišnja Megan utegnula se u neobičnu haljinu s prorezima koji su otkrivali njezine bujne obline, dok je njezin zaručnik bio u upadljivom džemperu preko kojeg je imao nekoliko upadljivih ogrlica.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Par se nije odvajao dok su izlazili sa sastanka iz prostorija brenda Dolce & Gabbana, na kojem su dogovarali detalje za milanski Tjedan mode koji će se održati idućeg mjeseca.

Fox je ponosno pokazala smaragdni prsten koji je dobila od svog zaručnika, a veliki kamen nikome nije promaknuo. Sam glazbenik je na Instagramu objasnio kako je smaragdno-dijamantni prsten zapravo napravljen od dva prstena koji predstavljaju njih dvoje.

Glumica je na društvenim mrežama objavila video prosidbe, a otkrila je i bizaran detalj, točnije da su nakon toga pili krv jedno drugoga.

"U srpnju 2020. sjedili smo ispod ovog drveta, tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju. Nesvjesni posla i odricanja koje bi naš odnos zahtijevao, ali opijeni ljubavlju. Godinu i pol dana kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikad mogala zamisliti, zamolio me da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovoga, i kao u svakom životu koji će slijediti, rekla sam mu da. I onda smo popili krv jedno drugoga", otkrila je Megan.

Par koji bi tek rijetki spojili čini se da je zaljubljeniji no ikada, a ne obaziru se na napise o tome da njihova ljubav neće biti dugoga vijeka.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nika Antolos - 4 In Magazin: Nika Antolos - 2 In Magazin: Nika Antolos - 3 Nika Antolos +8 Nika Antolos (Foto: Instagram) Celebrity Naša pjevačica ponosno pokazala lice bez šminke i filtera pa otvoreno progovorila o nesavršenostima: "Imam celulit, pore i bore"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Foo Fighters (FOTO: PR) Zanimljivosti Rijetki se mogu pohvaliti uspjehom poput ovog frajera, čak je i manekenku s kojom je 20 godina osvojio na zanimljiv način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene