razvod se zahuktao

Poludio zbog njezine fotografije s novom ljubavi pa pokazao svima što misli i u sve upleo njihovu djecu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brian Austin Green u svibnju je potvrdio da se razvodi od Megan Fox i da je ona njega ostavila, a ostavio je otvorenu mogućnost za pomirbu.

Zvijezda "Beverly Hillsa 90210" Brian Austin Green (47) konačno je pokazao što misli o novoj ljubavi još uvijek svoje supruge Megan Fox (34). 

Pogledaj i ovo showbuzz Baš poseban muškarac Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura

Naime, Megan je na svom Instagramu objavila prvu fotografiju s dečkom, reperom Machine Gunom Kellyjem (30). "Dečko toliko lijep da boli. Moje srce je tvoje", napisala je Fox uz zajedničku crno-bijelu fotografiju. Na slici njezin novi dečko ima donji dio tijela prekriven ručnikom koji pridržava jednom rukom, dok glumica nosi gornji dio badića i također ručnik. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Achingly Beautiful Boy... My heart is yours 🔪♥️🔪

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Uskoro je na Meganinu objavu stigao odgovor njezina muža Briana. "Dečki toliko lijepi da boli. Moje srce je vaše", napisao je glumac pokraj fotografija njihovih sinova Noaha (7), Bodhieja (6) i Journeyja (3), ali i svog sina Kassiusa (18), kojeg je dobio s kolegicom Vanessom Marcil (51). 

Dok je Megan zabranila komentare na prvoj fotografiji s dečkom, Brian nije to učinio, pa su uslijedile kritike njegovih pratitelja. "Sada znamo zašto je prekinula s tobom. Tvoja su djeca zacijelo zrelija od tebe. Nastavi sa životom", "Netko je ljut", "Ovdje sam zbog tvoje sitničavosti", "Tužno je što svi misle da ne može biti u vezi s drugima. Svejedno mari za svoju djecu", "Bilo je nepotrebno uvući djecu u to. Dosad si situaciju podnosio kao muškarac, sad više ne", napisali su glumcu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Achingly beautiful boys...... My heart is yours

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Ipak, neke je zabavila njegova objava. "Da, najbolji odgovor", "To je to. Pobijedio si na internetu danas", "Divljak. Sviđa mi se. Odličan si tata", "Stavljaš svoje dečke na prvo mjesto", "Puno bolja objava od njezine", "Kako si joj uzvratio", komentirali su Brianovi pratitelji. Glumac nakon objave razvoda često dijeli fotografije sinova za razliku od prije te ističe koliko mu je lijepo provoditi vrijeme s njima. 

Inače, bivši par nije puno govorio u javnosti o svojoj rastavi. Green je u svibnju potvrdio da se razvode i da je Megan ostavila njega, a tada nije isključio ni pomirbu. Također je opovrgnuo da se treća osoba uplela u njihov brak. 

No onda je ubrzo Megan viđena s reperom Kellyjem i njihov se razvod zahuktao. Strani mediji pisali su da je Brian ljut zbog toga i nakon toga je viđen s 21 godinu mlađom starletom Courtney Stodden, a onda i s manekenkom Tinom Louise (38), s kojom je navodno u vezi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene