Velika transformacija!

Jedna od najseksi glumica iz brinete se pretvorila u plavušu, nisu svi zadovoljni ovom promjenom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox je za ulogu u filmu "Johnny and Clyde" morala postati plavuša, a transformacijom se sada pohvalila na svojem Instagramu.

Glumica Megan Fox (35) od početka karijere slovi kao jedna od najseksi žena svijeta, a zbog punih usana i duge smeđe kose često je uspoređuju s Angelinom Jolie.

Pogledaj i ovo Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 promjene su vidljive! Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

No sada je za ulogu u filmu "Johnny and Clyde", u kojem glumi serijsku ubojicu Alanu, morala postati plavuša, a transformacijom se pohvalila na svojem Instagramu.

"Ovako izgleda vražja kćer", napisala je u opisu fotografije koju je objavila, a nije otkrila je li zapravo posvijetlila kosu ili samo nosi periku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Za svoj novi look dobila je brojne komplimente, no dio obožavatelja nije bio oduševljen promjenom, a neki su je čak zamijenili za Kardashianke.

"Puno ti bolje stoji tamna kosa", "Molim te, ponovno oboji kosu u smeđe", "Nadam se da je perika", "Mislio sam da je na fotki Kim Kardashian", "Polako postaješ Kardashianka", "Megan Kardashian", neki su od komentara nezadovoljnih fanova.

Megan se u zadnje vrijeme često druži s Kardashiankama, posebice s Kourtney, s kojom je nedavno snimila i zavodljivu kampanju za brend donjeg rublja njezine sestre Kim.

Pažnju posljednjih mjeseci privlači i razuzdanom vezom s reperom Machine Gun Kellyjem (31), kojeg je upoznala na setu filma "Midnight in the Switchgrass" i zbog kojeg je navodno ostavila bivšeg supruga, glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Otkako se razvela, ne odvaja se od četiri godine mlađeg glazbenika s kojim je mnogi još ne mogu povezati i koji kao da se svakim svojim pojavljivanjem trudi iznova šokirati javnost.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +8 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najpoželjniji neženja ne može se nadiviti ljepoti svoje supruge, gutao ju je očima dok su svi gledali samo u njezin trbuh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene