Kontroverzan par

Skoro gola stala pred fotografe: Potpuno prozirna haljina otkrila je sve, dečko je pokušao sakriti koliko je mogao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox slovi za jednu od najseski glumica, a na dodjeli nagrada MTV VMA učvrstila je laskavi status.

Na dodjeli nagrada MTV VMA sve su oči bile uprte u glumicu Megan Fox (35), koja je došla u pratnji svojeg dečka, glazbenika Machine Gun Kellyja (31), s kojim zadnjih mjeseci privlači pažnju gdje god se pojave.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Jedna od najseksi glumica na crvenom se tepihu pojavila u potpuno prozirnoj haljini ispod koje su se jasno vidjele njezine tangice, a istaknula je i svoj bujni dekolte.

Njezin dečko, koji se također na dodjeli pojavio u upečatljivom izdanju, nije mogao skinuti ruke s nje, a zajedno su spremno pozirali fotografima, suzdržaniji nego inače, no nije im trebalo dugo da se nađu u škakljivoj situaciji.

Naime, Kelly je na dodjeli zamalo upao u nevolju nakon što se UFC borac Conor McGregor htio potući s njim, a na crvenom tepihu morali su ih razdvajati zaštitari. Conor ga je navodno zalio pićem, a zatim je na njega i navalio sa šakama, no do okršaja nije došlo.

Inače, Fox i Kelly često su na meti paparazza, koji ih prate u stopu otkako su par jer su mnogima nespojivi, a pažnju privlače i svojim razuzdanim ponašanjem u javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Njih dvoje navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass". Megan je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece, a za medije je jednom prilikom izjavila i kako bi se htjela udati za Kellyja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Jim Carrey i Renee Zellweger (Foto: AFP) Renee Zellweger (Foto: Getty) +1 Renee Zellweger (Foto: Getty) Nekad i sad Svi se slažu da im je prirodna i s bujnim oblinama bila draža, ali njezinom 10 godina mlađem dečku te transformacije ne smetaju  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene