Neobičan par

I dok se svi čude kako su njih dvoje završili skupa, oni se već mjesecima ne odvajaju jedno od drugoga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox i Machine Gun Kelly potvrdili su da su u vezi prošle godine u lipnju. Glumica je zbog glazbenika ostavila supruga Briana Austina Greena.

Megan Fox i Machine Gun Kelly javnosti su obznanili da su zaljubljeni prošle godine u lipnju. I iako mnogima još nije jasno kako su se njih dvoje naizgled nespojivih spojili, oni se već mjesecima ne odvajaju jedno od drugoga, a izljeve nježnosti bez problema iskazuju i pred paparazzima.

Pogledaj i ovo showbuzz Napravili pomutnju! Više se i ne trude sakriti svoju ljubav: Glumica je zbog ovog muškarca okončala brak dug 10 godina!

Ovoga su puta snimljeni u još jednom izlasku u nizu, a Megan je zbog crvenog kaputa i topa koji joj je otkrivao trbuh bila u centru pažnje. Machine je pak pažnju privlačio novom bojom kose. Samo par dana poslije ružičastih nijansi, odlučio se za tonove zelene.

Fotografe koji su ih pratili u stopu nisu izbjegavali.

Megan je zbog Machine ostavila supruga Briana Austina Greena poslije 10 godina braka, a s njim ima i troje djece. Machine, čije je pravo ime Richard Colson Baker, ima 12-godišnju kćer.

Par se prvi puta službeno pojavio na dodjeli American Music Awards gdje je Megan otkrila i tetovažu posvećenu svojoj novoj ljubavi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Senidah Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 6 +1 Dino Merlin - 5 Celebrity Rijetko tko zna kako izgleda sin Dine Merlina: Dio je njegovog menadžerskog tima, ali izbjegava javnost

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput raznježila sve novom fotkom sina iz rodilišta, snimkom dala do znanja i što joj iskreno treba

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene