brzi rasplet

Pohvalila se novim dečkom na društvenim mrežama, a dan kasnije je otkrila pravu istinu o njemu koja ju je šokirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako kaže Megan Barton Hanson, Harryja Fennera je pitala je li slobodan odmah kada su se upoznali, a on joj je rekao da je. Kasnije je saznala da je oženjen.

Britanska zvijezda reality showa "Love Island", Megan Barton Hanson, nedavno se pohvalila kako je u vezi s milijunašem Harryjem Fennerom, no ubrzo nakon toga otkrila je njegovu tajnu.

Pogledaj i ovo showbuzz Atraktivna plavuša Reality zvijezda priredila show kraj bazena, a za sve je kriv bijeli bikini s tangama koji je istaknuo njezine obline

Starleta je otkrila kako joj je dečko lagao od prvoga dana, a skrivao joj je da je već oženjen i to od prošle godine. 26-godišnja ljepotica za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta istaknula je kako nije imala druge opcije osim da prekine s njim. Njezini agenti potvrdili su kako par više nije zajedno.

Kako kaže Megan, Harryja je pitala je li slobodan odmah kada su se upoznali, a on joj je rekao da je. Paparazzi su ih pratili u stopu nekoliko dana, no samo kratko nakon što su na pikniku razmjenjivali nježnosti do starlete je došla prava istina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obsessed with these feeling cheeky bum masks, they are ultra nourishing! With peach extract 🍑 perfect for all bums! @incrediblecosmetics @nailsinc #beyourincredibleself #Ad

A post shared by M E G A N 🦋 (@meganbartonhanson_) on

"Ona nikada ne bi išla iza leđa drugoj ženi. Ove vijesti teške su i njoj, ali i Harryjevoj supruzi Charlotte. Harry je Megan čak govorio kako je jednom bio zaručen, no nikada nije stao pred oltar", kaže izvor blizak starleti za britanski Mirror.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene