Nije se dobro sakrila

Ups! Bezbrižno se skinula u toples na punoj plaži, pa imala problema s fotografima koji je prate u stopu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografi su Mayu Hawke uhvatili u toplesu na jednoj od plaža u Veneciji.

Kći bivšeg holivudskog para Ume Thurman i Ethana Hawka, 22-godišnja Maya Hawke posljednjih nekoliko dana provodi u Veneciji zbog tamošnjeg filmskog festivala, a čini se da najviše slobodnog vremena koristi za uživanje na plaži.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova generacija ljepotica Mame su žarile i palile, a ovo su njihove nasljednice!

Pri tome se mlada glumica poprilično opustila, skinula se u toples i jedva uspjela održati grudi pokrivene ručnikom. Nekoliko dana ranije snimljena je u čipkastom donjem rublju dok se kupala u moru, a crni grudnjak i tangice bili su dovoljni da se svi okrenu za njom.

I dok Maya uživa u Veneciji s prijateljima, njezin novi dečko 34-godišnji Tom Sturridge, koji je poznat i kao bivši zaručnik glumice Siene Miller, zasad joj se nije pridružio, a kao par su se prvi put zajedno pojavili u šetnji New Yorkom.

Osim što ju je proslavila činjenica da je kći slavnih roditelja glumaca, Maya je pronašla i svoje mjesto u glumačkom svijetu zahvaljujući hit-seriji "Stranger Things", a na festivalu u Veneciji debitirat će i njezin film "Mainstream".

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Rami Malek (Getty Images) Rami Malek (Foto: AFP) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) +1 Rami Malek (Foto: Getty Images) Celebrity Slavni oskarovac uživa na Braču, kupa se i sunča u društvu poznate djevojke i prijatelja, fotografi mu ne smetaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene