trebali su se vjenčati

Slomio srce pjevačici koja je prošla kroz pakao i umalo umrla, brzo je maknuo i sve zajedničke fotke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Max Ehrich i Demi Lovato prekinuli su nakon sedam mjeseci veze, a njezini obožavatelji su ogorčeni zbog čega je glumac zabranio komentare na svom Instagramu.

Glumac Max Ehrich (29) prvi put se pojavio u javnosti nakon vijesti da je prekinuo s pjevačicom Demi Lovato (28) koju je zaprosio krajem srpnja. 

Pogledaj i ovo showbuzz Blista! Sredila se za izlazak s novim dečkom i nabacila ultra-kratku haljinu, a u izolaciji se nije skidala iz badića

Max je viđen u petak na snimanju filma "Southern Gospel" u Atlanti. U trapericama i bijeloj majici snimao je scene, a u pauzama je šetao s vizirom na glavi zbog mjera opreza propisanih radi koronavirusa. 

Inače, američki mediji su se ovog tjedna raspisali o prekidu njega i Demi nakon sedam mjeseci veze. Pjevačica je snimila video bez zaručničkog prstena i objavila ga na Instagram storyju, a u jednom trenutku je u prvom planu bio natpis na njezinoj majici "psi su više od ljudi".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know I love you @marshmellomusic... but uhhhhh @maxehrich made his move first 💍💎💖😂

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ubrzo su nestale zajedničke fotografije s Maxovog Instagrama i zabranio je komentare kako da ne bi dobivao ružne komentare obožavatelja njezine bivše zaručnice. Usto je podijelio trenutke sa snimanja filma na kojima se čini da se dobro zabavlja i nimalo ne tuguje. Jedna od posljednjih objava mu je bio natpis "Isus te voli" na bijeloj podlozi. 

Dok je glumac izbrisao sve zajedničke fotografije, Demi to nije učinila, a dobiva podršku na svojim objavama. Njezini obožavatelji su ljuti na Ehricha jer je procurila informacija da su prekinuli radi njegovih poruka iz još 2015. koje je slao njenoj bivšoj prijateljici, pjevačici Seleni Gomez. Internetom su kružile snimke na kojima se Max izruguje Demi i uspoređuje ju sa Selenom, za koju je navodno napisao da je ljepša i da pjeva bolje od nje.

"Hahahaha, Selena Gomez i Demi slatke su zajedno, ali ako mislite da je Demi zgodnija... Varate se", pisao je navodno Max te 2015. godine. Demi je nakon toga tvrdila kako je sve lažirano i da bi se ljudi trebali baviti pametnijim stvarima, no čini se da im je to presudilo. Vijest o prekidu je potvrdio izvor blizak paru za magazin People

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬🙃🥳

A post shared by Max Ehrich (@maxehrich) on

Ovo je težak udarac za pjevačicu koja je vjerovala da je pronašla pravu ljubav i dijelila trenutke sreće sa sada već bivšim zaručnikom na društvenim mrežama. Demini obožavatelj su se radovali zbog nje jer je napokon bila sretna nakon što je posljednjih godina proživljavali teške trenutke. Naime, borila se s ovisnošću o drogama i poremećajem u prehrani. Lovato je umalo umrla 2018. kada se predozirala.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci (Foto: Getty Images) +8 Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Karijeru je započela golišavima scenama, a danas na pragu 60-ih i dalje nosi titulu najljepše žene svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene