Pokazao više nego što je htio

Bezbrižno uživao u moru, a onda mu se dogodila slučajna nezgoda koju su uhvatili dežurni paparazzi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mauricio Henao uživao je na plaži u Miamiju kada mu se dogodila mala nezgoda.

Kolumbijski glumac i zvijezda telenovela Mauricio Henao ovih dana odmara u Miamiju gdje su ga uhvatili i objektivi paparazza i to baš u u trenutku kada nije bio pažljiv.

Mauricio je uživao u oceanu pokazujući ponosno svoje  tijelo, nakon čega se krenuo presvući iz mokrih kupaćih hlačica, kada mu se desila nezgoda koja nije prošla neprimijećeno.

Naime, u jednom trenutku nije bio baš pažljiv pa mu je ručnik kojim se ogrnuo slučajno skliznuo s tijela i tako je pokazao i više nego što je htio jer je u jednom trenutku ostao potpuno gol. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙈𝘼𝙐𝙍𝙄𝘾𝙄𝙊 𝙃𝙀𝙉𝘼𝙊 (@mauriciohenao_)

Inače, ovaj se naočiti glumac najviše proslavio u telenovelama "Donde Esta Eliza" i "Medicos", a krajem prošle godine pridružio glumačkoj ekipi nadolazećeg akcijskog trilera "Panama", u kojem glume i Cole Hauser te Mel Gibson.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene