Tužno!

Tajčin suprug operiran: "Proveli smo najljepšu večer"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matthew Shane Cameron, koji se bori s nepušačkim karcinomom pluća, operiran je nakon što mu se rak proširio po tijelu.

46-godišnji Matthew Shane Cameron, koji se bori s nepušačkim karcinomom pluća, operiran je nakon što mu se rak proširio po tijelu. Dan prije operacije Tatjana Cameron Tajči se oglasila na društvenoj mreži i zamolila pratitelje da mole za njezinog supruga. Tog je dana u Matthewovu sobu stigao i svećenik koji je tamo održao misu. "Došla sam u bolnicu sinoć da budem s Matthewom prije operacije. Proveli smo najljepšu večer. Pustila sam glazbu i ušuškala se do njega. U malenom bolničkom krevetu. Na deki Captain America koju mu je Blais dao za Dan očeva. Bilo je drugačije od svega što smo dotad proživjeli. Bilo je najljepše", napisala je njegova supruga Tajči na Facebooku.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) prikupljaju pomoć Prijatelji okupljeni oko Tajči: "Šokirala me njegova smrt. Imao je puno planova za nju"

Ispričala je kako je Matthew sjedio na rubu kreveta i čekao da ga odvedu u operacijsku salu pa joj rekao: "Ovo je kao da idem na vožnju u lunapark. Očekuješ uzbudljivu vožnju, a ne znaš što te čeka". "Ja sam pomislila: 'Strah', ali nisam to rekla naglas, Matthew se nikad nije bojao opasnih vožnji ili riskiranja. Rekao je: "Volim vožnje u lunaparku", a ja sam ga poljubila, stoji u objavi. Nakon toga, Tajči se ponovno oglasila na društvenoj mreži i obavijestila pratitelje o Matthewovom stanju. "Zazvonio je telefon, a sestra nam je rekla da oporavak teče dobro. Kada su ga doveli pred nas, bio je u jakim bolovima", napisala je Tajči i dodala kako je Matthew bio vrlo hrabar. Podsjetimo, suprug pjevačice nedavno je otkrio da mu je liječnik rekao kako je podoban za isprobavanje novog oblika terapije. Početkom svibnja, Matthew je počeo jedan drugi tretman koji mu je zaustavio širenje raka, čime se pohvalio na društvenim mrežama. Rak se smanjio na lijevom plućnom krilu na kojem je bio najgori, iako je na tim mjestima osjećao jake bolove. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene