Oporavio se?

Zbog šokantnih fotki strahovalo se za njegov život, ali sada je učinio nešto radi čega je svima laknulo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Matthew Perry vratio se na Instagram nakon šest mjeseci izbivanja i objavom oduševio obožavatelje.

Zvijezda humoristične serije "Prijatelji" Matthew Perry (51) ovog je ljeta šokirao javnost svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Matthew Perry i Jennifer Aniston Pretužno... Shrvana Jennifer Aniston napokon je skupila snage javno se oprostiti od najdražeg Matthewa, pokazala je i privatnu poruku koju joj je jednom poslao

Fotografije na kojima se jedva kreće i teško diše te ima zamjetan višak kilograma obišle su svijet i zabrinule njegove fanove, a dodatan razlog za brigu dalo im je i njegovo izbivanje s Instagrama.

No sada se odlučio vratiti na društvenu mrežu, a njegova prva objava nakon 6 mjeseci fanovima je donijela olakšanje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthew Perry (@mattyperry4)

Matthew je objavio fotografiju na kojoj nosi majicu s likom Chandlera, kojeg glumi u "Prijateljima" i to iz humanitarnih razloga, a svi su primijetili da na fotki izgleda puno bolje nego ovog ljeta. 

"Lijepo te vidjeti opet", "Napokon si se vratio", "Izgledaš odlično", pisali su mu oduševljeni obožavatelji, a mnogi su zasluge za njegovu promjenu na bolje pripisali njegovoj novoj zaručnici.

"Odlučio sam se zaručiti. Srećom, u vezi sam s najboljom ženom na svijetu u ovom trenutku", otkrio je Perry krajem studenog za časopis People.

Njegova zaručnica je 22 godine mlađa agentica za talente Molly Hurwitz s kojom je u vezi od 2018. godine i koja mu je bila velika podrška u borbi protiv ovisnosti od alkohola i droge.

Matthew je nekada bio ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojih se liječio u nekoliko navrata.

Nekoliko puta se šuškalo o njihovim prekidu, a posljednji put u svibnju ove godine, no to nijedno od njih nikada nije potvrdilo, a zarukama su pokazali da su sada jači no ikad.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 KC Osborne Celebrity Uživala u koktelima uz bazen, ali onda joj je dekolte počeo raditi probleme, a i gaćice je stalno morala popravljati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene