KAKVA IZJAVA

JAVNO UDVARANJE 'Neka ga netko udari u grlo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac je bez straha otkrio što misli. No brojni fanovi nisu bili oduševljeni njegovim komentarom.

Sve je počelo sasvim nevino nakon što se nedavno pročulo kako Matt LeBlanc i Emilia Clarke gaje međusobne simpatije, odnosno, kako su fanovi jedan drugome.

Pogledaj i ovo Emilia Clarke Ovo je urnebesno! Obrve ove glumačke zvijezde glavna su tema društvenih mreža, sve će vam biti jasno kad vidite ove fotografije!

No zvijezda serije 'Prijatelji' Matt LeBlanc otišao je ipak malo predaleko tijekom jučerašnjeg intervjua na dodjeli Emmy nagrada. Dok su čavrljali o 29-godišnjoj glumici Emiliji Clarke novinar ga je upitao je li fan serije' Igre prijestolja' koja je osvojila titulu najbolje serije, a u kojoj Emilia glumi Daenerys Targaryen.

'Da, pogledao sam prvu sezonu, ali sam onda nekako prestao sve pratiti', rekao je Matt. 'Mislim da se baš tada skinula gola u seriji, pa sam morao sve brzo nadoknaditi', dodao je. Svi su se kratko nasmijali, a Emilia, koja je također stajala na crvenom tepihu s drugom novinarkom, ponijela se sasvim profesionalno. Iako se nasmiješila, nije ništa prokomentirala. No, društvene mreže nisu bile impresionirane njegovim duhovitim komentarom. 'Neka ga netko udari u grlo, molim, vas', bio je samo jedan od komentara.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene