PAUZA OD GLUME

UMORAN I ISCRPLJEN Matt Damon se povlači s ekrana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matt Damon je odlučio posvetiti se obitelji na neko vrijeme.

Nakon napornih godina u svijetu glume Matt Damon je shvatio kako je na rubu snaga. Odlučio je predahnuti i uzeti jednu godinu pauze. Dok svijet napeto čeka izlazak njegovog filma 'Jason Bourne' slavni glumac skrušeno priznaje kako treba odmor jer je snimio čak četiri filma za redom.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak nije tako draga NA PRVU IDEALNA Tajna koju je pokušala sakriti

'Prihvatio sam puno uloga za redom. Snimio sam četiri filma zaredom i sada me čeka još jedan', otkrio je Matt za emisiju 'Today', piše Fox News. Hollywoodski glumac je otvoreno priznao kako bi htio provesti više vremena sa svojom obitelji nakon što ih je vukao po cijelom svijetu zbog snimanja filmova.

'Stvarno su dobra ekipa. Izvrsni su putnici', rekao je Matt za svoju suprugu Lucianu Barroso i njihove kćeri . 'Ali jedva čekam završiti ovu godinu i uzeti godinu dana slobodnog da im napokon budem pri ruci', dodao je 45-godišnji glumac.

'Kad sam počeo glumiti imao sam 29, a mnogo je stvari tada bilo puno lakše raditi. Bolji sam glumac nego što sam bio tada, tako da je barem taj dio sad malo lakši, rekao je Damon.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene