on zaglavio u irskoj

Holivudski glumac otkrio da mu se kći zarazila koronavirusom, jedva čeka da ju konačno vidi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matt Damon je od 2005. oženjen dizajnericom interijera Lucianom Barroso, a njenu kći iz prvog braka Alexiu smatra svojom. Supružnici imaju još tri kćeri.

Holivudski glumac Matt Damon (49) gostovao je u eteru radija Spin i otkrio da se njegova kći Alexia (21) zarazila koronavirusom. 

Pogledaj i ovo Matt Damon, Luciana Barroso par kao uzor Ni poslije 20 godina ne može skinuti pogled sa svoje lijepe supruge koju je upoznao na pomalo smiješan način!

"Naša najstarija kći ide na fakultet, koji je zbog virusa zatvoren. Ipak, nedavno je bila u New Yorku te su se ona i njezini cimeri tamo zarazili", ispričao je Matt

Inače, glumac se od ožujka nalazi u izolaciji u irskom selu Dalkey sa suprugom Lucianom Barosso i kćerima Isabellom (13), Giom (11) i Stellom (9). Tamo je trebao početi snimati film "The Last Duel", no sve je odgođeno zbog koronavirusa. 

Matt smatra Alexiu svojom kćeri, no zapravo mu je pokćerka i njegova supruga ju je dobila s prvim mužem. Glumac je otkrio i da Alexia nije s njima u Irskoj i da ju jedva čeka vidjeti. Dodao je da će se cijela obitelj sastati s njom krajem ovog mjeseca u Los Angelesu i da je dobro prebrodila koronavirus. 

Damon je pohvalio irskog premijera jer se vratio svom poslu doktora dok traje ova zdravstvena situacija. Usto je otkrio koliko mu je lijepo selo Dalkey. 

"To je jedno od najljepših mjesta na kojem smo bili. Osjećamo krivnju jer smo zapeli ovdje. Apsolutno je predivno", istaknuo je oskarovac koji je od 2005. u braku s 44-godišnjom dizajnericom interijera. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) +0 Sara Sampaio (Foto: Instagram) Celebrity Bez šminke i s neurednom frizurom nije ni nalik djevojci koja obara s nogu fotkama na naslovnicama


 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene