Luka jedva dočekao!

Mateo Kovačić bacio se u manekenske vode zbog supruge Izabel i odmah dao povoda Modriću da ga zeza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mateo Kovačić na Instagramu je promovirao brend svoje supruge Izabel, a Luka Modrić jedva je dočekao da ga može malo zezati.

Naš nogometaš Mateo Kovačić zbog svoje supruge Izabel bacio se na čas u manekenske vode, a na Instagramu je pozirao u kupaćim hlačama uz more kako bi promovirao njezin brend Lunilou.

Pogledaj i ovo Luka Modrić, Mateo i Ivan Kovačić - 1 To je pravi kum! Izabel Kovačić podijelila dirljivu snimku sina Ivana i kuma Luke Modrića, pogledajte preslatki trenutak koji je zabilježila

"Nikada mi ne dosade plavo nebo, plavi ocean i plave kupaće hlače Lunilou! Napravite nešto korisno za Zemlju i koristite reciklirane materijale", napisao je Mateo u opisu fotografija na kojima pozira uz more zagledan u daljinu.

Dok su Kovačića brojni obožavatelji pohvalili zbog njegove linije, u komentarima su se javili i njegovi kolege nogometaši, među kojima je i Luka Modrić. "Aiiiiii mrnjavu mio, di gledaš?", napisao je Luka u komentaru, a Mateo mu je brzo odgovorio. "Aiiiiii pa valjda ti znaš mrnjavuuu miooo", odgovorio mu je Kovačić.

Slavni par Kovačić uskoro će dobiti i prinovu. Lijepa Izabel krajem prošlog mjeseca potvrdila je nagađanja o trudnoći pokazavši trbuščić, a prije nekoliko dana objavili su i prvu zajedničku fotku nakon predivnih vijesti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I never get tired of blue sky, blue ocean and blue @lunilou_official swim shorts! 💙 Do something useful for the 🌍 and use recycled materials...use @lunilou_official !

A post shared by @ mateokovacic8 on

Mateo i Izabel vjenčali su se prije tri godine u crkvi u kojoj su se upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. Prije toga su bili u vezi 10 godina, a brojni obožavatelji ističu kako su oni jedan od najljepših domaćih parova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene