imao druge brige

Mateo Kovačić zbog posebne prigode prvi put je pokazao sina, prizor je presladak jer malenog fotkanje baš i nije zanimalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mateo Kovačić je podijelio crnobijelu fotografiju na kojoj drži sinčića Ivana, a supruga Izabel Kovačić ga grli.

Mateo Kovačić proslavio je u četvrtak 27. rođendan, a na Instagramu se zahvalio na mnoštvu čestitka koje je primio. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

"Hvala na svim rođendanskim željama, nadam se da ću se uskoro vratiti na teren!", istaknuo je nogometaš. Mateo je objavio crnobijelu fotografiju na kojoj sjedi i u naručju drži sinčića Ivana, a njegova supruga Izabel Kovačić (28) ga grli.

Nasmiješeni supružnici gledaju u objektiv dok njihov preslatki sin ne može maknuti pogled s torte koje se nalazi na stolu ispred njega. Ovo je i prva fotografija na kojoj su Mateo i Izabel pokazali lice njihova sina što su ranije izbjegavali, a možete ju pogledati ovdje. 

Objava je u pola sata prikupila više od 37.000 lajkova i brojne oduševljene komentare. "Najslađa fotografija ikad", "Hrvatski maestro", "Već si legenda", "Volimo te", "Lijepa obitelj", "Nedostaješ na terenu", komentirali su Mateovi pratitelji. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 1 Celebrity Izabel Kovačić nakon dugo vremena objavila fotku sa sinčićem Ivanom i objasnila što za nju znači majčinstvo

Dan ranije je supruga Izabel čestitala nogometašu rođendan na Instagramu. "Sretan rođendan, mužiću", napisala je Izabel pokraj fotografije na kojoj pozira s Mateom u ogledalu u liftu i on ih fotografira. Oboje su u sportskom izdanju i po nogometaševoj jakni je vidljivo da su bili na kiši, a u rukama imaju i kave za van.

Na slici je pažnju privukla i Mateova maska za mobitel na kojoj se nalaze on i Izabel. Naime, riječ je o fotografiji koja je snimljena na dan vjenčanja nogometaševe sestre Jelene iz 2018.

Inače, supružnici su dobili sina Ivana u listopadu prošle godine, a vjenčali su se 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Petar Grašo Celebrity Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene