vidi se da ima iskustva

Mate Rimac sa suprugom Katarinom u Neveri priredio pravi show, malo tko bi tijekom ovakve vožnje ostao smiren poput nje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mate Rimac je provozao suprugu Katarinu u svojoj Neveri na okupljanju vlasnika skupocjenih automobila u Velikoj Gorici.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih inovatora i poduzetnika, 33-godišnji Mate Rimac, u Velikoj Gorici je ugostio vlasnike skupocjenih automobila, takozvani Supercar Owner's Circle.

Pogledaj i ovo Severina - 5 To samo ona može! Seve pjevala na velikoj fešti Mate Rimca pa se pohvalila poklonom koji je dobila, a dala je i originalan prijedlog!

U sklopu okupljanja održana je pokazna utrka u kojoj je Rimčeva Nevera pokazala uvjerljivu nadmoć u ubrzanju, a kasnije je u svojem automobilu provozao i suprugu Katarinu.

Mate je sa suprugom u suvozačkom sjedalu driftao u crnoj Neveri i okupljenima priredio pravi show, a malo tko bi tijekom ovakve vožnje ostao smiren poput Katarine.

Podsjetimo, Mate i Katarina su u srpnju ove godine su imali crkveno vjenčanje u Livnu, nakon čega je uslijedilo veliko svadbeno slavlje na koje su također stigli u Neveri, ali žute boje. Prije toga su sudbonosno "da" izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirko Filipović (Foto: Instagram) Celebrity Cro Cop pozirao s 18-godišnjim sinom koji je njegova slika i prilika, pratitelji mu poručili: "DNK test nije potreban"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) +0 Seks i grad (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte koliko su operacije izmijenile omiljenu Charlotte iz "Seksa i grada", na najnovijim fotkama očito je da se malo zanijela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene