osmijeh od uha do uha

Mate Rimac pozirao sa svojim velikim idolom pa se pohvalio: "Kada ti heroji postanu prijatelji i kupci"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mate Rimac na Facebooku se pohvalio fotkom sa svojim velikim uzorom u poslu.

Mate Rimac se na svom Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj pozira sa švedskim proizvođačem automobila, Christianom von Koenigseggom.

Pogledaj i ovo Mate Rimac i Robert Downey Jr. prepričao i smiješnu anegdotu Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

"Kada ti heroji postanu prijatelji i kupci... "Nemojte upoznavati svoje heroje, bit ćete razočarani". Osim ako je tvoj heroj Christian von Koenigsegg", napisao je Rimac u opisu fotografije. Brojni prijatelji komentirali su mu kako zaista živi životom koji zaslužuje, a uvjereni su i da će vrlo brzo sustići i svoje ostale heroje.

Rimcu posljednjih mjeseci ide na privatnom i poslovnom polju. Nakon što je objavio da je udružio snage s Bugattijem, komentirao je kako je nevjerojatno imati velike kompanije za partnere. "Sve to bi bilo nemoguće bez najbolje ekipe na svijetu koja se toliko trudila da dođemo tu gdje jesmo. Također, hvala mojoj Katarini i obitelji koji su uvijek tu za mene, navijaju i podržavaju me. A tek smo počeli", napisao je između ostalog Rimac na svom profilu na Facebooku onda.

Mate i Katarina Rimac sudbonosno da izrekli su si u Splitu te su se vjenčali u tajnosti nakon više od šest godina veze. Krajem srpnja imali su veliko svadbeno slavlje u Livnu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene