BAŠ KAO KIM

UKLETA ULICA Brutalno ju pretukli maskirani razbojnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

40-godišnja glumica Mallika Sherawat napadnuta je na istom mjestu gdje je opljačkana Kim Kardashian. Istraga je u tijeku.

Kada je svijet saznao za pljačku koja se dogodila reality zvijezdi Kim Kardashian, nitko nije mogao ni slutiti da će se tako brzo sličan scenarij opet ponoviti. No, ovog puta pljačka je prošla bezuspješno, no s brutalnim posljedicama. Glumica Mallika Sherawat je za sada neimenovanim muškarcem došla u svoj stan u Pariz kada su ih zaskočili trojica maskiranih razbojnika.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Ajoj! Pjevačica ostala bez nakita vrijednog 336 tisuća dolara, lopov iskoristio njezinu nepromišljenu grešku

S marama preko lica i bez i jedne riječi glumicu i muškarca poprskali su suzavcem i pretukli i pobjegli. Iako vidno potreseni i šokirani, uspjeli su pozvati Hitnu pomoć i policiju koja je pokrenula istragu. Kako piše u prvim izvješćima sumnja se kako je riječ o pokušaju pljačke, piše Le Parisien. No, za sada nije poznato nedostaje li nešto novca ili nakita. Zanimljivo je kako je Mallika napadnuta nedaleko od hotela u kojem je napadnuta i opljačkana Kim Kardashian. Slučajnost ili ne, pokazat će policijska istraga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene