Više od 1,7 milijuna pregleda

Naša zanosna plesačica podijelila urnebesnu snimku: Ni iznošenje smeća nije kao što je nekad bilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martina Vuletić svakodnevno zabavlja fanove koji provode dane u karanteni kao i ona.

Influencerica i jedna od najljepših hrvatskih plesačica Martina Vuletić nastavlja zabavljati obožavatelje u ovim teškim danima zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo showbuzz sve će doći na svoje Franka Batelić podijelila dirljivu snimku, pa nije mogla suzdržati svoje emocije: "Teško je, ali.."

Naime, Martina je objavila urnebesan video u kojem se šminka i presvlači iz ogrtača u svečanu haljinu i štikle, a potom ide baciti smeće. Pritom svira pjesma grupe Pussycat Dolls "Buttons". "Dobro jutro! Kod mene papir ide četvrtkom, kod vas?!" napisala je šaljiva plesačica.

Istaknula je da tako izgleda njezin život u karanteni i da ona reciklira, a pohvalila se da taj video na društvenoj platformi TikTok ima 1,7 milijuna pregleda. Njezina snimka oduševila je i nasmijala pratitelje na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro! Kod mene papir ide četvrtkom, kod Vas?!😂😅 1.7 milion views, the heck?! I’m telling you, tiktokvule it is.💁🏼‍♀️ #quarantinelife #tiktok #recycle

A post shared by Martina Vuletić (@vule2209) on

"Ovo je sve", napisala je glumica i dizajnerica Katarina Baban. "Najjači video u zadnje vrijeme. Divna si", "Nevjerojatno. Duhovita si", "Odlična", "Kraljice", komentirali su pratitelji. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene