najbolje mjere

Karantena nikad nije izgledala glamuroznije: Prelijepa plesačica razveselila golišavom fotografijom i otkrila kamo ide tako sređena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Influencerica i plesačica Martina Vuletić atraktivnim fotografijama posebno uveseljava muški dio obožavatelja.

Jedna od naljepših domaćih plesačica Martina Vuletić često uveseljava fanove na Instagramu, a dok traje izolacija zbog koronavirusa posebno je kreativna. 

Pogledaj i ovo showbuzz Wow! Naša zanosna plesačica drastično promijenila imdiž: "Mislila sam da je Khloe Kardashian objavila novu sliku"

"Ja kako se spremam za odlazak u dnevnu sobu", našalila se influencerica pozirajući u bijelom ogrtaču i s ručnikom na glavi. Istaknula je da tako izgleda njezin život u karanteni.

Martinina objava je nasmijala fanove. "Najbolje moguće mjere protiv korone ikada", "Bitno da je nekad bilo lijepo", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me gettting ready to go to the living room. #quarantinelife

A post shared by Martina Vuletić (@vule2209) on

Inače, plesačica se nedavno pohvalila kako je zbog izolacije naučila skuhati mahune, a i da će sada više cijeniti stvari poput sunčanog dana. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Celebrity Popularna pjevačica u neprepoznatljivom izdanju iznenadila obožavatelje, upozorili ju na jedan opasan detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene