Baš je čudo!

Ljeto za našu zanosnu plesačicu još nije gotovo, a zbog najnovijih fotki na Instagramu neki je nazivaju boginjom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martina Vuletić zagrijala je ovih dana temperaturu na društvenim mrežama, gdje je objavila niz fotografija na kojima pozira u badićima.

Ljeto za jednu od naših najljepših i najuspješnijih plesačica Martinu Vuletić još nije završilo, u što se možemo uvjeriti i na njezinu profilu na Instagramu, gdje dijeli fotografije koje oduzimaju dah njezinim pratiteljima.

Pogledaj i ovo showbuzz Više od 1,7 milijuna pregleda Naša zanosna plesačica podijelila urnebesnu snimku: Ni iznošenje smeća nije kao što je nekad bilo!

Martina je tako ovih dana objavila niz fotografija na kojima pozira u badićima, a koje su malo koga ostavile ravnodušnim, bilo da je riječ o minijaturnim bikinijima ili jednodijelnim modelima koji joj pristaju kao saliveni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Vuletić (@vule2209)

"Lijepo je tebi", "Zato temperatura mora raste", "Koliko si predivna", "Ajme majko", "Fotke top", "Čudo, slike su prekrasne", "Boginja", "Wow", "Ljepotice, glavna si", "Brutala", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Martinu na Instagramu prati 82 tisuće ljudi s kojima dijeli trenutke iz svoje svakodnevice, a koji joj se iz dana u dan dive i obasipaju je komplimentima na račun izgleda i ljepote. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Celebrity Detalj na škakljivom mjestu bilo je nemoguće ne primijetiti, neobičan topić dobro je istaknuo ono što je njoj očito bio cilj pokazati!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene