"Malo jača igračica"

Jednoj od naljepših Hrvatica malo tko se ne divi, ali novim fotkama u badiću nadmašila je samu sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martina Vuletić posjetila je Kornate odakle je objavila fotografije u trendi kupaćim kostimima koji su istaknuli njezinu savršenu figuru.

Jedna od najljepših i najtalentiranijih hrvatskih plesačica Martina Vuletić uživala je proteklih je nekoliko dana daleko od Zagreba, posjetila je čarobne Kornate, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Dame i gospodo, Martina! Ne možemo se nadiviti ljepoti i talentu jedne od Severininih plesačica s njezine rasprodane turneje

Martina je na profilu na Instagramu gdje ju prati gotovo 53 tisuće ljudi, između ostalih podijelila i zamamne fotografije u kupaćim kostimima koji su otkrili sve njezine draži, a obožavatelje ostavile bez teksta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Vuletić (@vule2209) on

"Neprocjenjivo i naše more, i ti", "Da objaviš još sto istih ovakvih, meni bi svaki put dah stao", "Najdivnija ikad", "Predivna i ti i scena", "Uvijek lijepa Martina", "Malo jača igračica", "Ali badić je mrak", " Ja mislila Maldivi", "Brutala", "Kornati nikad nisu izgledali ljepše", "Uživaj lutko, prelijepa u predivnoj Dalmaciji", "Ovo je definitivno najbolja fotka ikad", samo su neki od tisuće komentara i komplimenata koji su joj pristigli što nas uopće nimalo ne iznenađuje.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Pokazala pazuhe, ali i grudi: Ako je suditi prema ovim prizorima, ova djevojka buntovna je baš kao i njezina poznata majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene