Zavodljive scene iz Čiste ljubavi

Ovo morate vidjeti još jednom! Pogledajte kako vruća "Goga" izgleda u seksi rublju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U seriji "Čista ljubav" Martina Stjepanović sinoć je privlačila pozornost svojim seksi izdanjem. U crnom rublju naprosto je zablistala.

Nakon što je Nives Celzijus oduševila vrućim izdanjem u seriji "Čista ljubav", sinoć je gledatelje iznenadila Martina Stjepanović. Zgodna crnka odbacila je, naime, sve suvišne krpice i skinula se u zavodljivo, crno donje rublje. Na sebi je imala i haltere, a sve u svrhu zavođenja Tome, kojeg u seriji "Čista ljubav" igra Ivan Herceg. Domišljata Goga ušla je u njegov stan, skinula se u haltere i seksi rublje te čekala da ga iznenadi.

Pogledaj i ovo showbuzz Konačno smo dočekali Nives puca od sreće: "Imam leptiriće u trbuhu, već dugo to nisam osjetila"

Pokazala je Martina ovom prilikom da je zaista u sjajnoj formi, bacivši gledatelje u trans. Kako nam je u nedavnom intervjuu otkrila, izgled joj je za neke uloge pomogao, no za neke itekako i odmogao.

"Ovisi što se traži. Izgled nekad zna pomoći, a nekad i odmoći. Nekoliko uloga i nisam dobila zato što su mislili da sam preatraktivna (reći ćemo tako), ali pomaže. Evo, za ulogu Goge bile su tražene te neke karakteristike koje imam, pa se uspije poklopiti. Uvijek mislim da treba ulagati u sebe i da to uvijek mora izaći na dobro", rekla je Stjepanović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene