Nerazdvojne su!

U toplesu odmarale od snimanja serije za kojom je svijet poludio, nisu ih omeli pogledi znatiželjnih kupača, a uhvatili su ih i paparazzi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martina Cariddi i Carla Diaz proslavile su se u Netflixovoj seriji "Elite", a u pauzi od snimanja zajedno odmaraju u Grčkoj gdje su ih paparazzi snimili u toplesu.

Španjolske glumice Martina Cariddi (20) i Carla Diaz (23) u pauzi od snimanja popularne Netflixove serije "Elite" uživaju na odmoru u glavnom gradu Grčke Ateni.

Tamo su uhvaćene na plaži bez gornjih dijelova badića, a na znatiželjne paparazze uopće se nisu obazirale i nastavile su opušteno uživati u plićaku.

Serija koja ih je proslavila prati živote tinejdžera iz radničke klase koji uspiju upisati ekskluzivnu privatnu školu u Španjolskoj, a njihov susret s bogatim učenicima vodi do ubojstva. Martina tumači lik učenice Mencíje, a Carla glumi Ari. U seriji glumi i Martinin dečko Manu Ríos (22). Serija "Elite" već ima četiri sezone, a peta izlazi u svibnju 2022. godine.

Otkako zajedno glume, Martina i Carla su nerazdvojne i često na Instagramu dijele svoje zajedničke fotografije od kojih su neke jednako golišave kao i ove koje su snimili paparazzi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli carla 💃🏻 (@imcarladiaz)

Više njihovih fotki pogledajte u našoj galeriji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +4 Marion Cotillard (Foto: AFP) Preporuke Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +2 Russell Crowe (Foto: AFP) Nekad i sad Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene