Došlo vrijeme!

Ženi se bivši nogometaš Dinama, procurile su fotke s momačke na Sardiniji, a zna se i tko će mu biti kum!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Isplivala je fotografija s momačke zabave Marka Pjace koja je odala da će uskoro stati pred oltar s Marijom Pavičić.

Naš nogometaš Marko Pjaca od 2017. godine ljubi Zagrepčanku Mariju Pavičić, a društvene mreže otkrile su da će s njom uskoro stati i pred oltar.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ne fali im ljubavi Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

Iako je bivši dinamovac poprilično samozatajan oko svojeg privatnog života, njegov prijatelj, nogometaš Vlaho Veneti, na Instagramu je objavio fotografiju s njegove momačke zabave u Porto Cervu na Sardiniji.

Pjaca se provodio sa šestoricom bliskih prijatelja koji su nosili iste šarene košulje, dok je budući mladoženja jedini nosio drugačiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho Veneti (@vlahoveneti)

Marko je u komentarima ispod fotke napisao: "Kum", čime je odao i da će mu Veneti biti kum te je potvrdio i da se ženi. Uz Vlahu, s Pjacom su slavili i Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš.

Inače, Marko i Marija zajedno su od ljeta 2017. godine, a javnost je za njihovu vezu saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene