Mačak dana

Kakvi mišići: Ovaj frajer tek će vas osvojiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mišićavo tijelo i avanturistički duh mladog Marka Petrića oborit će s nogu brojne Hrvatice.

Markantni glumac Marko Petrić uskoro će osvojiti srca mnogih pripadnica nježnijeg spola. Od jeseni Marka ćemo imati priliku gledati u seriji "Čista ljubav" na Novoj TV. Dio snimanja već je iza njega pa se mladi glumac nedavno uputio na zasluženi godišnji odmor.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezda Zbog ljubavi iz Zagreba otišao u Split: Mladog glumca uskoro ćete gledati u "Čistoj ljubavi!"

Slobodne dane najradije provodi na našoj obali. Posebno mu je drago, ističe, vratiti se u Split u kojem je proveo najljepše studentske dane dok je studirao glumu na Umjetničkoj akademiji. "Uvijek se volim vratiti u Split, na druženje s prijateljima na kultnom splitskom kupalištu "Jadran", kaže Marko.

Lujo i Ivana uhvaćeni dok izmjenjuju nježnosti. Slike pogledajte OVDJE.

"Također pokušavam što više pobjeći od gradske vreve pa za razliku od prethodnih ljeta, naoružan hammockom slobodno vrijeme nastojim provoditi na otocima, spavajući na otvorenom, ispod zvijezda", dodaje glumac koji je nakon Milne na Braču krenuo put Lastova. A u planu mu je obići i Elafite. Nakon toga vraća se na set serije o kojoj će samo zbog njega postati ovisne mnoge Hrvatice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene