Omiljeni par

"Prljavi ples" Viktorije i Marka podignuo temperaturu svima prisutnima: Jesu li bolji od originala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktorija Rađa i Marko Mrkić Hrvatsku su zaludjeli svojim nevjerojatnim plesnim vratolomijama u showu "Ples sa zvijezdama", a sada su ponovili jedan od svojih vrućih plesnih nastupa.

Bivša Miss Dalmacije, Viktorija Rađa (42) i njezin plesni partner iz showa "Ples sa zvijezdama", 27-godišnji Marko Mrkić, proljetos su zapalili Hrvatsku svojim plesnim nastupima koji su oduzimali dah. 

Pogledaj i ovo Marko Mrkić i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Zanimljiv duo Muž i plesač Viktorije Đonlić zajedno pred kamerama, saznali smo što ih spaja osim bivše misice!

Iako navodno nisu odmah kliknuli, nakon malo upoznavanja i puno sati provedenih u zajedničkom učenju plesnih koraka, Viktorija i Marko postali su jedan od omiljenih parova showa, a svojim su lakim korakom otplesali i do finala showa. Iako nisu pobijedili, stečeno plesno znanje očito nije propalo jer su na 60. rođendanu Vegete u Koprivnici ponovno stali na pozornicu i oduševili sve prisutne. 

Naime, Viktorija i Marko otplesali su svoju verziju "prljavog plesa" i to na taktove pjesme Marka Tolje. Vrtili su se i stiskali, a pažnju je plijenila i Viktorijina mini haljina koja je zamalo otkrila gaćice naše ljepotice. 

A osim što zajedno i dalje nastupaju, Marko i Viktorija postali su i dobri prijatelji te se redovito druže i u privatnom životu.Tako su nedavno otputovali u Budimpeštu zajedno sa svojim partnerima, Dinom Rađom i Anteom Franjić. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Unatoč tome što je u 9. mjesecu trudnoće, Iva Jerković bila je prelijepa na vjenčanju bliske prijateljice

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene