Podijelio zanimljiv detalj

Grubnić se raspisao o rastancima: ''Nikad se ne opraštam od nikoga, ali volim staviti točku na i''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić se emotivnim statusom na Instagramu osvrnuo na kraj showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Spektakularnim finalom i pobjedom Fabijana Pavla Medvešeka show "Tvoje lice zvuči poznato" došao je kraju, a na cijelu sezonu koja nam je donosila zagarantiranu dozu zabave na društvenim se mrežama osvrnuo modni stilist Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

"Ne volim rastanke i nikada se ne opraštam od nikoga, samo idem dalje, kao vidjet ćemo se opet (tako mi je lakše), ali volim staviti točku na i jer zaista vjerujem da ćemo se vidjeti opet... I to vrlo brzo. Ali na kraju jednog poglavlja, projekta, volim zbrojiti svoje blagoslove i lijepe trenutke, podvući crtu i zahvaliti se ljudima s kojima sam radio. Ovaj post je post s posvetom i zauvijek će mi biti podsjetnik na sav trud, rad, zabavu, na sve ljude koje nosim u srcu kao sjećanje na ovaj projekt u ovim više nego izazovnim vremenima. Zaista smo se trudili unjeti u Vaše domove puno zabave, smijeha, veselja i modnih kombinacija. I zato, Hvala Vam od srca dragi prijatelji što ste pratili moj rad u ovoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato", hvala od srca na svakom dobronamjernom komentaru, stotinama porukama, hvala na svakoj konstruktivnoj kritici. Zadovoljstvo je zaista bilo sve ovo raditi za Vas, čak 50 outfita koje su "prošetale" Maja Šuput, Nives Celzijus i Indira Levak, hvalaaaa curke moje, obožavam vas uvijek i zauvijek. Beskrajno sam zahvalan, ali i ponosan na Novu TV i na činjenicu da Nova TV zaista jako puno ulaže i prati korak sa svijetom kada je vizualni identitet njihovih TV lica u pitanju. I najiskrenije, iz dubine svoga srca sam ponosan na činjenicu da sam i ja dio tog procesa i puta. Hvala svima na ukazanoj prilici i bezrezervnom povjerenju. Vaš Marko", napisao je u podužem statusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Marko je uz njega je objavio i fotografije Maje, Nives i Indire u kreacijama iz finalne emisije koje su svima oduzele dah i izazvale divljenje gledatelja.

"Jedan, jedini, neponovljivi", "Bravo Marko", "Čestitke", "Svaka čast na outfitima, ali Indirina haljina danas top topova", "Ma odličan si Marko", "Bravo za svaku kreaciju", pohvalili su ga njegovi pratitelji u komentarima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +3 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene