Kao Charlie

Anketa: Grubnić pozirao sa svojim anđelicama, kojoj je ovoga puta odabrao top-kombinaciju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stil članica žirija i voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato" iz nedjelje u nedjelju uređuje stilist Marko Grubnić, koji se ovoga puta pohvalio da poput Charlieja ima svoje anđele.

Marko Grubnić glavni je "krivac" za stajlinge dama iz showa "Tvoje lice zvuči poznato", koje uveseljavaju publiku svake nedjelje, a na svojim se društvenim mrežama pohvalio tijekom nove emisije da se osjeća poput Charlieja koji ima svoje anđelice.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

"Charlie i njegovi anđeli", napisao je Grubnić u opisu fotke na kojoj pozira u društvu članica žirija Nives Celzijus i Indire Levak te voditeljice Maje Šuput.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Charlie and his angels... 🤣🤣🤣🤣 @indiralevak @nivescelsius @majasuput

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Levak mu je u komentarima ostavila emotikon srca, a Šuput je pitala koja je ona od Charliejevih anđela. "Ti si Cameron Diaz", napisao joj je Grubnić.

Maja, Nives i Indira tako su još jednom očarale gledatelje malih ekrana u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zahvaljujući besprijekornim stajlinzima koje je osmislio Marko.

Čija vam je odjevna kombinacija najbolja?

  • Maja Šuput
  • Nives Celzijus
  • Indira Levak

Ukupno glasova:

Maja se na pozornici uz Franu Ridjana pojavila u stilu holivudske dive, u elegantnoj ružičastoj haljini koja kao da je stvorena za crveni tepih, dok je Nives u minijaturnoj haljini neobičnog kroja izgledala nikad ljepše i zračila posebnom energijom. Ništa manje pažnje nije ukrala ni Indira u kratkoj haljini predimenzioniranih rukava u kojoj su se u prvom planu našle njezine noge.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene