Modno usklađeni

Grubnićeva majka nedavno je proslavila 61. rođendan, a za šetnju gradom sad je istaknula raskošni dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić obožava slobodno vrijeme provoditi s majkom Brankom, a najčešće je on zaslužan i za njezine modne kombacije. Njih modni stilist često objavljuje na društvenim mrežama, a to je učinio i ovog puta.

Modni stilist Marko Grubnić na Instagramu je ponovno izazvao oduševljenje serijom fotki na kojima pozira s mamom Brankom.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić nije odolio! Grubnićeve kupaće gaće leopard uzorka komentirao je čak i Frano Ridjan i to među prvima: ''Dakle...''

"Ne postoji ništa poput ljubavi između majke i sina", napisao je u opisu fotografije na kojoj su bezbrižno pozirali, ali u potpunosti modno usklađeni. "Nevjerojatno kako je mama lijepa i mlada", "Haljina je odlična", "Predivna", "Mama je top", samo su neki od komentara njegovih pratitelja.

Markova mama na sebi je imala haljinu s cvjetnim uzorkom i puf rukavima, a u prvi je plan izbacila svoj bujni dekolte. Marko je na sebi imao traperice, jednostavnu bijelu majicu i upečatljivi blejzer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is nothing like the LOVE between Mother and Son... ❤️ @brankagrubnic

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Prije nekoliko dana Grubnić je mami posvetio emotivne statuse povodom njezina 61. rođendana, a za nju je imao samo riječi hvale. Istaknuo je kako postoji toliko lijepih stvari koje može reći o njoj te bi lista mogla ići unedogled, a naglasio je kako će je voljeti do kraja vremena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene