mišić do mišića!

Marko Grubnić pozirao u mini kupaćim gaćicama, njegov isklesani torzo rijetko koga neće zadiviti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić uživa na odmoru u Istri u luksuznoj vili i podijelio je fotografiju s bazena s Momčilom Gurovićem.

Naš poznati modni stilist Marko Grubnić otkrio je da i ove godine uživa u ljepotama Istre i odmara se u luksuznoj vili. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić, Momčilo Gurović Čestitke se nižu Veliko slavlje kod Marka Grubnića! Priredio je raskošnu feštu uz bazen i nazdravio skupim pjenušcem: "Volim te puno, ti si vrlo poseban dečko"

"Samo nas dvojica", napisao je Marko pokraj fotografije u bazenu s bliskim prijateljem Momčilom Gurovićem. Stilist je pozirao na ležaljci u crnim kupaćim gaćicama te pokazao svoj osunčani i isklesani torzo. 

Ni Momčilo ne zaostaje baš za njim kad je riječ o trbušnjacima, vidi se da je i on posvećen treniranju kao i Grubnić. Markova je objava zadivila neke njegove pratitelje, a komentirala ju je i poznata influencerica i televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković. Otkrila je koliko joj se sviđa fotografija začuđenim i zaljubljenim emotikonom. 

"Slatki ste", komentirala je jedna pratiteljica. Stilist je i prošle godine oduševljavao svoje obožavatelje fotografijama u kupaćim gaćicama koje su isticale njegovo istrenirano tijelo. Tada je boravio u istoj vili kao i sada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Inače, Marko je nedavno iznenadio svoje pratitelje na Instagramu objavivši dosad neviđenu fotografija sa svojih prošlogodišnjih zaruka, čiji su prizori tada sve oduševili.

"Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipnja 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis "Hoćeš li se udati za mene?".

Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio posebno uređen samo za tu prigodu.

"Život je putovanje, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 6. lipnja 2020., bajka", napisao je prije godinu dana uz hešteg zaruke.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Celebrity Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene