RIJETKO POJAVLJIVANJE

Grubnić pozirao s Mamićevom suprugom, koja se od raskošne svadbe skriva od javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju s Tijom Mamić, koja se povukla iz javnosti otkad se udala i zaključala sve profile na društvenim mrežama.

Modni stilist Marko Grubnić (38) često se hvali svojim izlascima i putovanjima, a prošlog je vikenda otkrio kako je uživao s prijateljicama u japanskom restoranu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Tia Jurčić - 2 Posvetila mu objavu Tia Jurčić potvrdila višetjedna šuškanja o njoj i NBA zvijezdi, nedavno se rastala od Mamića: ''Moj poseban čovjek!''

"Magična večer puna smijeha i zabave", istaknuo je Grubnić uz fotografiju na kojoj je pozirao s Tijom Mamić (33), suprugom nogometnog menadžera Marija Mamića (35), i Tamarom Šteko.

Iako se Tia smiješi na Markovoj slici, otkad se udala za Marija, povukla se iz javnosti i zaključala sve profile na društvenim mrežama. Pokćerka političara i ekonomista Ljube Jurčića prije tri godine udala se za sina Zdravka Mamića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magical evening full of laugh and fun with my girls... 🥰 @pirueta007 @tamara_steko 🎉🎉🎉

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Grubnić je prije nekoliko dana objavio dosad neviđene fotografije s vjenčanja njegove prijateljice, pjevačice Maje Šuput (40) s Nenadom Tatarinovom. Na jednoj od njih stilist predvodi svadbeno slavlje te pleše i pjeva na stolu.

''Najbolji pokloni u životu su uspomene s ljudima koje volimo. Tada nismo niti znali da stvaramo uspomene, znali smo samo da se zabavljamo. Dok čekamo naše sljedeće svadbeno slavlje, evo mali podsjetnik na moj ples na stolu", istaknuo je Grubnić uz fotografije.

Stilist se nedavno pohvalio kako planira svoje vlastito vjenčanje, i to ove godine.

''Vjenčat ćemo se već ove godine! No ajmo prvo skočiti pa reći hop. Ja sam jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mom životu baš onako kako sam ja to htio", zaključio je Grubnić.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene