Baš uživa!

Grubnić krenuo na odmor privatnim zrakoplovom, obožavateljima je pokazao njegovu luksuznu unutrašnjost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić objavio je fotografiju iz privatnog zrakoplova kojim je krenuo na odmor iz Zagreba, ali konačnu destinaciju zasad nije otkrio.

Naš uspješan modni stilist Marko Grubnić prije nekoliko dana je na svom Instagramu najavio da kreće na putovanje, kada je objavio fotografiju na kojoj se testira koronavirus, a čini se kako je već došlo vrijeme da krene na lokaciju koju zasad još nije otkrio, isto kao ni tko mu pravi društvo.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Marko je objavio fotografiju iz privatnog zrakoplova kojim je već nekoliko puta putovao na dalje lokacije, ali je još jednom odlučio pokazati obožavateljima kako izgleda njegova unutrašnjost.

"F.L.Y. - First Lover Yourself", napisao je Marko uz fotografiju iz zrakoplova na kojoj pozira u ležernoj sivoj trenirci i tenisicama, a uz njega je i crvena dizajnerska torba. Pažnju kradu kožna sjedala krem boje koja prevladava čitavim prostorom, a krase ga i drveni detalji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Sve sa stilom", "Marko, bez konkurencije si", "Uživaj na najjače", "Sretan put", "Lijep život", "Ovo je top", poručili su mu u komentarima.

Čini se da pandemija nije zaustavila Marka i poremetila mu planove za odmor, čiju ćemo lokaciju vjerujemo uskoro i saznati na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene