Zanimljivo!

Majina haljina pala je u drugi plan zbog detalja koji joj je falio, svi se pitaju što se dogodilo: ''Baš čudno!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić je na svojem profilu na Instagramu objavio fotografije na kojima pozira s Majom Šuput u finalnoj emisiji showa "Supertalent"

Maja Šuput je izdanjem u finalu showa "Supertalent" raskošnom kreacijom zasjenila sve one prijašnje. Maja je uz pomoć svog stilista i prijatelja Marka Grubnića odabrala bajkovitu ljubičastu haljinu od slojeva tila, posutu šljokicama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Marko Grubnić Je li moguće? Maja Šuput iznenadila priznanjem o suradnji s Grubnićem, ovime je pokazala koliko mu zapravo vjeruje!

Maja je u haljini i otkrila  i gola ramena, pa su mnogi primijetili kako joj nedostaje jeda detalje kojim je nedavno privukla veliku pažnju Radi se o tetovaži s imenom njezina sina Blooma koju je u zadnjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta imala na ramenu. Čini se da se ipak radilo o privremenoj tetovaži, no s obzirom na pozitivne reakcije koje je izazvala, ne bi nas iznenadilo da se odluči i za pravu.

"Gdje je nestala tetovaza iz polufinala na Maji Šuput, ako je prava??", "Gdje joj je tetovaža?", "Tetovaža", "Maja je predivna i elegantna. Nedostaje joj tetovaža Bloom", "Nema tetovaže, baš čudno", "Prekrasna i stvarno joj fali tetovažica Bloom", "Zanimljivo, tetovaža fali", dio je komentara u kojima se obožavatelji kamo je nestala tetovaža i dali joj do znanja da im se baš svidjela.

Njihove zajedničke fotografije Marko je objavio na profilu na Instagramu, te se osvrnuo na cijelu sezonu showa.

"Bila mi je čast i zadovoljstvo stvarati ove bajke za sve vas. Milijun osjećaja, tisuću misli, stotine uspomena. Uspjeli smo ponovno Majo, naša četvrta sezone je uspješno odrađena. Blagoslovljen sam jer volim svoj posao, zahvalan Novoj TV jer su prepoznali moju ambiciju i želju da radim stvari koje show zaslužuje. Zadovoljan sam što sam donio dozu glamura u vaše domove", zaključio je Marko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Marko, predivna Majina haljina je odraz umjetničke duše, sjetih se Vidrićevog "prozora blistavog od kapi kiše" i " grane koja se lagano njiše". Čestitam na još jednoj lijepoj emisiji", "Predivno, ovo je umjetnost", "Božanstveno", "Prekrasni, koja haljina, milina", "Haljina je top", "Joj predivno! Ja bih tako svaki dan bila obučena", "Meni najljepša dosad", zaključili su njegovi pratitelji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 6 Anatacha Filimone - 7 Anatacha Filimone - 9 Anatacha Filimone - 8 +21 Supertalent: Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Prvi razgovor s Anatachom nakon pobjede, evo što planira s osvojenih 200 tisuća kuna: "Film cijelog mog života proletio mi je kroz glavu"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +5 Maja Šuput - 4 Celebrity U haljini dostojnoj finala Maji Šuput falio je samo jedan detalj, primjećujete li koji?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene