stil o kojem se priča

Grubnić ni na luksuznom odmoru ništa ne prepušta slučaju: Pozirao u neobičnom odijelu i otkrio kako postiže mirno stanje uma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić trenutačno ljetuje u Istri, dok je ranije boravio na Malom Lošinju i u Opatiji.

Marko Grubnić često privlači pozornost svojim osebujnim odjevnim kombinacijama, a ni ovog puta to nije bila iznimka. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Modni stilist trenutačno ljetuje u istarskom gradu Buje i boravi u luksuznom hotelu, a ranije je bio u Malom Lošinju i Opatiji. Ni na odmoru Marko ne prepušta ništa slučaju kada je riječ o modi i dobiva brojne pohvale. 

"Mirno stanje uma znači slušati svoje srce", istaknuo je stilist uz posljednju fotografiju na kojoj pozira u odijelu kravljeg uzorka sjedeći na fotelji. Na toj slici, ali i onim ranijima ističe se njegov osunčani ten. Marko je na jednom od Instagram storyja otkrio da se maže kozmetičkim proizvodom koji potpisuje pjevačica Lana Jurčević.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peace of mind means listening to my heart.

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"Oduševljena sam stilom odijevanja i Markova interijera", "Ono kad je svaka fotografija na profilu čista umjetnost", "Woow. Nevjerojatno", komentirali su pratitelji njegove objave. 

Grubnić je ranije pozirao pokraj bazena s neobičnim šeširom i koraljnom ogrlicom dok je ispijao koktel, a istaknuo je i zaručnički prsten od dijamanata i smaragda. "Fantastičan kao uvijek. Nikad me ne prestaješ zadivljavati", "Odličan šešir. Baš uživaš", napisali su mu pratitelji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene